Webinar - Hardcore Hardware - verhalen van het front

29/10/2020

"Hardware is hard” - een gevleugelde uitspraak onder developers. Het ontwikkelen van een product heeft nogal wat voeten in de aarde. Wij zeggen altijd dat de endgame van IoT een miljoen markten van een miljoen omzet per markt gaat zijn. Oftewel: allemaal heel specifieke oplossingen die op die specifieke plek in die specifieke context geconfigureerd zijn. En dus hebben we een miljoen verschillende apparaten nodig - hardware developers, eat your heart out! We hebben bij de IoT Academy naast Connectiviteits- en softwareleveranciers ook partners die hardware produceren. Drie oprichters van drie verschillende bedrijven schuiven tijdens de komende meetup aan voor een gesprek over hardware ontwikkelen. Ze gaan tips & tricks delen, gênante miskleunen bekennen en vooral gewoon een openhartig gesprek voeren als developers onderling. De meetup zal uiteraard online zijn. Na aanmelding via eventbrite zul je op woensdag 28 okt de details voor deelname ontvangen. Uiteraard is er tijdens de meetup ook ruimte voor vragen. Mocht je van tevoren al suggesties hebben voor onderwerpen die we tijdens de meetup echt moeten bespreken, dan horen we die graag! Details:

Hardcore Hardware

Do 29 okt, 17.00-18.00

online

Deelnemers aan ronde tafel gesprek: Jasper Neuteboom (inventeers), Pedro de Smit (clickey) en Niels Stamhuis (Dent) RSVP via onze eventbrite pagina: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-hardcore-hardware-verhalen-van-het-front-125612284725

Bekijk de presentatie

Aankomende IoT meetups

Bij elke meetup komen er nieuwe onderwerpen aan bod. Bekijk hieronder welke topics er worden behandeld en schrijf je gratis in!

26/11/2020
14:00 – 17:00 CET

Webinar - Unlock your Things & Release your Data

Online

Tijdens deze 'IoT Update' delen IoT-experts en klanten in vier rondes wat hun uitdagingen waren en wat zij hebben geleerd. Hierdoor ben je in één middag weer up to date van de meest inspirerende klantcases en de allerlaatste technologische innovaties. Allemaal online en met ruimte voor live vragen en opmerkingen. De IoT Update is gratis en wordt mogelijk gemaakt door de partners van de IoT Academy.

Lees meer
29/10/2020
17.00-18.00

Webinar - Hardcore Hardware - verhalen van het front

Online

Drie oprichters van drie verschillende bedrijven schuiven tijdens de komende meetup aan voor een gesprek over hardware ontwikkelen. Ze gaan tips & tricks delen, gênante miskleunen bekennen en vooral gewoon een openhartig gesprek voeren als developers onderling. De meetup zal uiteraard online zijn.

Lees meer
24/9/2020
15:00

Webinar - The impact of Augmented Reality (AR) technologies on business processes

Online

In combinatie met InSpark organiseert KPN Innovation Playground, waarvan IoT Academy partner is, een webinar over de toepassingen van Augmented Reality (AR) technologie in de zakelijke markt.

Lees meer

Partner worden van de IoT Academy?

Neem contact met ons op en ontdek hoe jouw organisatie ook onderdeel kan worden van ons IoT Academy ecosysteem.

Neem contact op