Wat

3Fifty

kan betekenen

3Fifty is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van ICT-bedrijfsoplossingen en is gespecialiseerd in IT-management en cloud-infrastructuren.

Bekijk meer partners

Wat we doen

Als zakelijke IT-dienstverlener ondersteunen wij organisaties bij het optimaliseren van hun IT- en Cloud-infrastructuren, met als doelstelling beheerskosten te verlagen en arbeidsproductiviteit te verhogen. Wij zijn een Gold Certified Microsoft Partner die gespecialiseerd is in Microsoft System Center, Microsoft infrastructuur en Azure. Eind 2014 hebben wij stappen gezet in de richting van IT Automation en rondom 2016 richting Internet of Things en Cloud Security.

Hoe wij kunnen helpen

Wij helpen bij het ontwerpen, bouwen en implementeren van geschikte IT-oplossingen om jouw organisatie in staat te stellen dit te kunnen beheren en processen te automatiseren. Wij vergemakkelijken de implementatie van deze IT-oplossingen voor jouw organisatie door oplossingen te bieden op basis van ervaring en specialistische kennis. Wij bieden diensten en oplossingen rondom de volgende kenniszuilen: IaaS / PaaS / IoT / Data Analyses / Automation en Cloud Security. 3Fifty is de preferred Microsoft Servicepartner in Nederland als het gaat om ICT- en Cloud-infrastructuren.

MeER Partners