Wat

sTN Telefact

kan betekenen

Op het gebied van Internet of Things adviseert en ondersteunt sTN haar achterban bij het opzetten van IoT-projecten in het MKB. Wij leveren zowel standaard IoT-oplossingen als volledig op uw wensen afgestemde IoT-projecten. Door gebruik te maken van de geleerde lessen, vergaren we steeds meer kennis waar u als MKB-er gebruik van kunt maken. Voor de aangesloten branche- en koepelorganisaties levert sTN al branche specifieke IoT-diensten, welke met korting worden geleverd.

Bekijk meer partners

Wat we doen

Ruim 20 jaar geleden is Stichting Telecom & internetgebruikers Nederland (sTN) opgericht om leden van branche- en koepelorganisaties te adviseren op het terrein van telecommunicatie. Het doel is fungeren als belangenbehartiger en wegwijzer in de telecomsector met een betrouwbare voordeelregeling. Deze doelstellingen staan vandaag de dag nog steeds centraal in de dienstverlening van sTN – Samen sterk in telecom!

Hoe wij kunnen helpen

sTN geeft advies op maat, zoekt de beste oplossing voor uw organisatie en levert die oplossing tegen de beste prijs. Wilt u weten wat de IoT mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier op onze eigen webpagina.

MeER Partners