IoT Academy Educatie Kit

115

(excl. BTW)

De kit voor studenten en werknemers om hands-on aan de slag te gaan met Internet of Things. Bouw je eigen slimme sensor en leer over IoT-connectiviteit en data-platformen.

Geaccepteerde Betaalmethode

Over de IoT Academy Educatie Kit

De kit bestaat uit alle componenten die nodig zijn om je eigen sensor te maken: een Marvin developer board, verschillende sensoren, internet connectiviteit (LoRa), IoT platform en een applicatie waarop je sensordata zichtbaar wordt.

Medewerkers en studenten gaan aan de slag met de Marvin. Dit ontwikkelbord kan eenvoudig worden geconfigureerd via het Cumulocity IoT platform. Hiervandaan wordt er Code gedownload en via Arduino op de Marvin wordt geladen. Deze zal data van de sensoren doorsturen naar het platform, waar er allerlei dashboards en logica toegepast kan worden.

Met je werknemers aan de slag met Internet of Things?

Neem contact op met ons en ontdek welke workshops er zijn om de nieuwe mogelijkheden van IoT te implementeren in je product of bedrijfsprocessen.

Mail ons voor meer informatie: info@iotacademy.nl

Wil je Internet of Things onderdeel maken van je lesmateriaal?

IoT is een van de drijfveren achter de volgende industriële revolutie, waarbij de grenzen tussen fysiek en digitaal (verder) zullen versmelten. De IoT Academy stimuleert al meer dan vijf jaar de markt om met IoT aan de slag te gaan en heeft de lessen en best practices nu samengevat in een  onderwijsmodule voor het voortgezet onderwijs, hoger beroepsonderwijs en universiteiten. Met een hands-on aanpak, zijn leraren in staat om hun leerlingen zelf diverse oplossingen te laten maken, om zo al doende te leren over hoe de keten van IoT werkt en wat er mee mogelijk is.

De IoT Academy heeft curriculum beschikbaar voor scholen via een online Moodle omgeving en een syllabus inclusief praktijkopdrachten. Docenten kunnen hun studenten, devices en applicaties eenvoudig beheren door middel van hun classroom- account. Een ’teach de teacher’-opleiding is onderdeel van het lespakket voor scholen.

Mail ons voor meer informatie: info@iotacademy.nl

Wat zit er in de kit?

● 1 Marvin Developer board LoRaWAN
● 1 Powerbank (5V/2000 mAh)
● 4 plug & play grove sensoren:
- Geluid
- Temperatuur
- Orientatie en snelheid
- Afstand
● 5 Grove connector kabels (male-male)
● Connectiviteit via het LoRa netwerk (KPN).
● Toegang tot het IoT platform voor data management en applicatie ontwikkeling (Cumulocity).

Partner worden van de IoT Academy?

Neem contact met ons op en wordt onderdeel van ons groeiend IoT Eco Systeem.

Ja, ik heb interesse!