Workshop

Volg een workshop en ervaar zelf de wereld van Internet of Things

IoT Garage

0

p.p. (incl BTW)

De IoT Garage is een vijfdaagse workshop waarin we een tastbaar device maken en een concreet IoT concept inclusief een business case en strategisch plan

Heading

Wat kun je verwachten

Tijdens de eerste dag, zullen we ons richten op 'Design Thinking' en de activiteiten van je bedrijf. In de drie dagen die volgen zal de nadruk liggen op het zelf creëren. Hierin is IoT Academy facilitator en zal je zelf aan de slag gaan. De resultaten worden aan het einde van de week voorgelegd aan het management van jullie bedrijf: een nieuwe manier van denken, een tastbaar product en een meeslepend verhaal. Voor een optimale workshop ervaring, zal er twee weken voordat het programma begint een overleg plaatsvinden om de workshop zo op maat mogelijk in te steken.

Select date
-
+
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Vraag offerte aan
Purchase

Internet of Things (IoT) is buzzing. 

Steeds meer bedrijven zien dat het niet een hype is en onderzoeken hoe en wat IoT hen kan opleveren. Maar de vraag is waar je begint, de zoektocht naar een succesvolle IoT implementatie wordt gezien als erg lastig waardoor investeringen een relatief laag rendement hebben.

The Internet of Things Academy is een onafhankelijke stichting die bedrijven inspireert, informeert en ondersteunt in het maken van succesvolle IoT toepassingen. Onze ervaring is dat goede IoT oplossing alleen tot stand komt door een optimale samenwerking tussen verschillende bedrijven en expertises in een partnermodel.

De oorsprong van een IoT toepassing ligt meestal in een alledaags probleem of uitdaging. Tijdens een verkenning van de mogelijkheden van IoT worden er vaak concepten ontwikkeld, ook wel Proof of Concepts (PoC’s) genoemd. Met deze PoC’s worden producten in een vroeg stadium tastbaar gemaakt. Door kleine iteraties te maken, kan een idee beter worden uitgewerkt, wordt de IoT oplossing beter en blijven de investeringskosten relatief laag. Deze aanpak wordt vaak gebruikt door start-ups, maar wordt door grotere bedrijven lastig of ingewikkeld gevonden. Daarvoor heeft de IoT Academy in samenwerking met de experts van Accenture de IoT Garage ontwikkeld. Een vijf daagse workshop waarin uitdagingen worden geformuleerd, producten worden gemaakt en business modellen doorgelopen.

HOE HEBBEN ANDEREN DE WORKSHOP ERVAREN?

No items found.

Vraag offerte aan voor deze workshop

Bedankt voor je offerte-aanvraag!

We zullen zo snel mogelijk reageren op deze aanvraag. Normaliter gebeurt dit binnen één of twee werkdagen.

Er is helaas iets misgegaan met het versturen van dit formulier. Probeer het later opnieuw.

Partner worden van de IoT Academy?

Neem contact met ons op en ontdek hoe jouw organisatie ook onderdeel kan worden van ons IoT Academy ecosysteem.

Neem contact op