Webinar - The impact of Augmented Reality (AR) technologies on business processes

24/9/2020

Tijdens dit geslaagde interactieve webinar op 24 september jl. ging Dick Lorier van InSpark in op de inzet van AR voor het versnellen & verbeteren van werkprocessen. InSpark is dochteronderneming actief als Microsoft Cloud Incubator voor KPN. InSpark heeft ervaring met het toepassen van digitale innovaties waaronder de inzet van AR bij klanten. Dick Lorier ging tijdens het webinar in op alle aspecten om AR succesvol in te zetten in verschillende bedrijfsprocessen. De volgende vragen kwamen bijvoorbeeld aan bod:


- Wat is AR en wat is bijvoorbeeld het verschil met VR?
- Wat is de HoloLens 2?
- Hoe kun je AR inzetten om samen te werken op afstand?
- Wat zijn de meest voorkomende AR scenario’s?
- Hoe werken klanten met AR en wat is de business case?


Wat brengen nieuwe mogelijkheden als 5G en IoT in combinatie met AR. En wat zijn de beperkingen van AR?
Stel ik wil starten met de inzet van AR technologie. Wat is daarvoor nodig? En hoe pak ik dat aan?
Interactief deel: Vraag & antwoord: Welke toepassingen zien jullie voor je?

Georganiseerd door KPN Innovation Playground
Bij de KPN Innovation Playground zijn corporates, start-ups en developers welkom om laagdrempelig in contact te komen met nieuwe technologieën die je kunt toepassen in jouw producten en diensten. Check voor meer informatie kpn.com/innovation of stuur een email aan letsplay@kpn.com als je met ons in contact wil komen.

Kijk hier het event terug:

Bekijk de presentatie

Aankomende IoT meetups

Bij elke meetup komen er nieuwe onderwerpen aan bod. Bekijk hieronder welke topics er worden behandeld en schrijf je gratis in!

26/11/2020
14:00 – 17:00 CET

Webinar - Unlock your Things & Release your Data

Online

Tijdens deze 'IoT Update' delen IoT-experts en klanten in vier rondes wat hun uitdagingen waren en wat zij hebben geleerd. Hierdoor ben je in één middag weer up to date van de meest inspirerende klantcases en de allerlaatste technologische innovaties. Allemaal online en met ruimte voor live vragen en opmerkingen. De IoT Update is gratis en wordt mogelijk gemaakt door de partners van de IoT Academy.

Lees meer
29/10/2020
17.00-18.00

Webinar - Hardcore Hardware - verhalen van het front

Online

Drie oprichters van drie verschillende bedrijven schuiven tijdens de komende meetup aan voor een gesprek over hardware ontwikkelen. Ze gaan tips & tricks delen, gênante miskleunen bekennen en vooral gewoon een openhartig gesprek voeren als developers onderling. De meetup zal uiteraard online zijn.

Lees meer
24/9/2020
15:00

Webinar - The impact of Augmented Reality (AR) technologies on business processes

Online

In combinatie met InSpark organiseert KPN Innovation Playground, waarvan IoT Academy partner is, een webinar over de toepassingen van Augmented Reality (AR) technologie in de zakelijke markt.

Lees meer

Partner worden van de IoT Academy?

Neem contact met ons op en ontdek hoe jouw organisatie ook onderdeel kan worden van ons IoT Academy ecosysteem.

Neem contact op