Openbare IoT Meetups

IoT Meet ups zijn mini seminars voor IoT professionals waarbij we in twee uur een IoT actualiteit bespreken. Na een Meet up ben je geïnformeerd en heb je je netwerk verbreed met personen die alles van dat onderwerp afweten en kennis kunnen maken met andere IoT-enthousiastelingen.
IoT Meetups vinden over het algemeen plaats op de IoT Academy en starten om 17:00 (tot 19:00) tenzij anders aangegeven. Na een inhoudelijk gedeelte serveren we pizza en een drankje en is er ruime gelegenheid om met de aanwezigen in gesprek te komen. De IoT meetups zijn voor iedereen toegankelijk, maar je wordt wel verzocht je aan te melden via onze meetup-pagina .

Data van de IoT Meetups zijn:

March 21, 2019
Toegankelijk voor iedereen

June 27, 2019
Toegankelijk voor iedereen

September 26, 2019
Toegankelijk voor iedereen

October 31, 2019
Toegankelijk voor iedereen

November 21, 2019
Toegankelijk voor iedereen

Besloten IoT evenementen

De IoT Academy is een onafhankelijke stichting die wordt betaald door haar partners: bedrijven en instellingen die de ontwikkeling van IoT willen stimuleren. Speciaal voor deze partners organiseert de IoT Academy
partner events. Deze einde-middag-tot-begin-avond events hebben als doel het stimuleren van IoT projecten binnen het IoT ecosysteem. Partner Events zijn van 15:00 tot 19:00, inclusief eten. Om de actualiteit van de events hoog te houden volgt de agenda enkele weken voor het Partner Event. Inschrijven is niet nodig.

Data van de Partner Events zijn:

Geen evenementen data bekend.

Word partner van de IoT Academy

Neem deel aan exclusieve workshops, evenementen en wordt met jouw organisatie onderdeel van ons groeiende Internet of Things ecosysteem.

Ja, ik wil partner worden