IoT Meetup 25 maart 2021 - Practical tips on managing IoT data

25/3/2021

Dit was deel 3 van onze serie "from 10.000 idea's to 10.000 ID's". Na het te hebben gehad over prototyping en hardware ontwikkeling zijn we nu aangekomen bij de grootschalige implementatie en het beheer van IoT oplossingen.
In 2020 bleek voor het eerst het aantal IoT connecties groter dan het aantal ‘reguliere’ connecties via laptops en telefoons. Al deze connecties genereren data. Dit heeft een impact op IT- en beheerafdelingen. In dit webinar laten experts aan de hand van concrete praktijkcases zien wat het beheer van IoT data inhoudt, hoe je deze data in de huidige systemen benut en hoe snel je een IoT oplossing kunt implementeren.
Laat je inspireren door:
- Bart Visser, eigenaar van Conneqtech, deelt zijn ervaringen en uitdagingen met het beheer van duizenden connected voertuigen voor zijn klanten.
- Remco Ploeg, CTO van Avanade, demonstreert hoe je de data van een connected koffieapparaat optimaal kan benutten in Azure
- Paul Coppes, IoT product manager van KPN, laat zien hoe het mogelijk is om in slechts 2 weken een Co2 sensor aan het Unica Building Inside Air platform te koppelen.

Datum: 25 maart
Tijd: 13.00 – 14.00
Locatie: livestream.

Bekijk de presentatie

Aankomende IoT meetups

Bij elke meetup komen er nieuwe onderwerpen aan bod. Bekijk hieronder welke topics er worden behandeld en schrijf je gratis in!

-
-

Geen nieuwe meetup gepland

Er is nog geen nieuwe meetup gepland.
Heb jij interesse om te komen spreken als IoT spreker? Neem contact op!

Schrijf mij in als spreker

Partner worden van de IoT Academy?

Neem contact met ons op en ontdek hoe jouw organisatie ook onderdeel kan worden van ons IoT Academy ecosysteem.

Neem contact op