IoT meetup: One Does Not Simply.... Manage Kafka

8/4/2021

Dit was een meetup over Apache Kafka. Dit is de populairste open-source stream-processing software voor het verzamelen, verwerken, opslaan en analyseren van data op schaal. Het staat bekend om zijn uitstekende prestaties, lage latency, fouttolerantie en hoge throughput, en kan duizenden berichten per seconde verwerken. Met meer dan 1.000 Kafka use cases en stijgend gaande van IoT tot het centrale interne messaging systeem van bedrijven, zijn enkele veelvoorkomende voordelen het bouwen van data pipelines, het benutten van real-time datastromen, het mogelijk maken van operationele metrics en data-integratie over talloze bronnen.
Vandaag de dag wordt Kafka door duizenden bedrijven gebruikt, waaronder meer dan 60% van de Fortune 100. Hiertoe behoren The New York Times, Linkedin, Rabobank, Airbnb, Netflix, en meer. Als de vertrouwde tool voor het digitaal versterken en innoveren van bedrijven, stelt Kafka organisaties in staat hun data strategieën te moderniseren met event streaming architectuur. Klarrio, een systeemintegrator met bijna een decennium aan Kafka-ervaring licht een tipje van de sluier op over hoe je Kafka managed. Met Do’s and Don’ts, best practices en echte use cases.
Sprekers: Yoni Van der Taelen, Marketing Director, en Bruno De Bus, CTO, bij Klarrio.

Bekijk de presentatie

Aankomende IoT meetups

Bij elke meetup komen er nieuwe onderwerpen aan bod. Bekijk hieronder welke topics er worden behandeld en schrijf je gratis in!

-
-

Geen nieuwe meetup gepland

Er is nog geen nieuwe meetup gepland.
Heb jij interesse om te komen spreken als IoT spreker? Neem contact op!

Schrijf mij in als spreker

Partner worden van de IoT Academy?

Neem contact met ons op en ontdek hoe jouw organisatie ook onderdeel kan worden van ons IoT Academy ecosysteem.

Neem contact op