Wat

Alcom

kan betekenen

Alcom is van mening dat geen enkel bedrijf achterop moet raken in de draadloze revolutie. Wij leveren een bijdrage door bedrijven te koppelen aan kritische gegevens en mensen aan informatie.

Bekijk meer partners

Wat we doen

Alcom biedt toonaangevende producten van ingebouwde modules tot volledig geïntegreerde producten die de complexiteit van geïntegreerde draadloze/netwerk apparaat integratie vereenvoudigen. We zijn meer dan alleen een nichedistributeur, ons bedrijf begrijpt de complexiteit van RF en de kabel vrije en draadloze wereld. We hebben ons afgestemd op leveranciers en designhouses van wereldklasse om van begin tot einde end-to-end draadloze oplossingen te kunnen bieden.

Onze draadloze boxed-oplossingen voegen externe connectiviteit toe aan de applicaties van onze klanten. We bieden value-focused industriële bedrade, draadloze netwerken en firewall-oplossingen voor bedrijfsnetwerken om de productgroep communicatie te voltooien. Onze state-of-the-art draadloze producten worden veel gebruikt in wagenpark- en activabeheer, automotive, transport, procesbeheersing & energiebewaking, gebouwbeheer, bewaking, bewaking op afstand, meting, nutsbedrijven, detailhandel en POS, automatisering en nog veel meer.

Hoe wij kunnen helpen

• Kennis van geavanceerde draadloze oplossingen onder één dak

• merken van topkwaliteit voor gespecialiseerde mobiele oplossingen

• Consultancy met productselectie voor specifieke toepassingen

• Breedste en meest innovatieve productportfolio met M2M- en IoT-specialisme

• Schematische beoordeling en ontwerp/technologieadvies

• Missie-kritische IoT-kennis

MeER Partners