Wat

Baulds

kan betekenen

Noemen we onszelf innovatief? We zeggen niet dat we het zijn, we bewijzen het. Keer op keer. Wij doen niet wat anderen van ons verwachten. Wij gaan verder. Wij creëren de verwachting. Dat is ons werk. Dat drijft ons.

Bekijk meer partners

Wat we doen

Internet-Of-Things (IoT) bestaat voornamelijk uit (embedded) techniek en is bedoeld om uw product uniek te maken. Hoe? Door waarde te verhogen of kosten te verlagen. Baulds implementeert en regisseert de gehele IoT keten voor klantproducten. De data van de sensoren (temperatuur, CO2) worden via netwerken (4G, LORA, NB-IoT) in een platform (cloud) opgeslagen. Op een intuïtieve manier is de sensordata op een responsive dashboard zichtbaar. Wij leveren maatwerk, maar op basis van standaard bouwstenen van onze partners of van ons zelf. Wij zijn specialist in NB-IoT, LORA en 3G/4G modems, ARM microcontrollers, Bluetooth, WiFi en RF technologie. Via ons Genius Embedded Software Platform (GESP), hebben wij krachtige dashboards ontwikkeld met o.a. Azure-IoT en PowerBI van Microsoft. Wij maken producten slimmer, zodat de klant vooroploopt en onderscheidend blijft.

Hoe wij kunnen helpen

Wij werken al ruim 10 jaar voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende sectoren zoals automotive, (machinebouw), transportsector, agri en de chemische industrie. We komen dus nog wel eens ergens en hebben al het nodige gezien. Wij ontwikkelen altijd samen met de klant. In co-creatie maken we uw product slimmer. Onderscheidend zijn in uw markt, dat is waar wij voor gaan. Onze klanten hebben de benodigde productkennis, ervaring en kennen de markt. Wij voegen hier onze kennis van technologie aan toe. Samen kun je echt onderscheidend zijn!


MeER Partners