Wat

Inventeers

kan betekenen

Inventeers is een innovatieve en betrouwbare technologiepartner voor zijn opdrachtgevers. Inventeers onderzoekt, ontwikkelt en produceert.

Bekijk meer partners

Wat we doen

Inventeers is een ingenieursbureau in Leiden dat in opdracht van derden met behulp van software en hardware vernieuwende systemen ontwikkelt. Als externe research & development partner draagt Inventeers inmiddels al 15 jaar bij aan de innovatie van zijn opdrachtgevers. Van concept tot (eind)product, van fundamenteel onderzoek tot daadwerkelijke (massa)productie. Door de kennis van elektronica ontwikkeling, sensoren, connectiviteit en webdevelopment te combineren ontwikkelt Inventeers veel succesvolle (industrial) Internet of Things systemen.

Hoe wij kunnen helpen

Inventeers wil toonaangevend zijn in de revolutie van technologie. Daarom verbindt het bedrijf technologie, producten en zakelijk inzicht met elkaar. Voor zijn opdrachtgevers ontwikkelt Inventeers producten die passen in het digitale tijdperk waarin wij ons bevinden. Inventeers ontwikkelt uw toekomstige producten!

MeER Partners