Volg een workshop en ervaar zelf de wereld van Internet of Things

Wist je dat je met minder werk, nóg slimmer en klantgerichter kunt worden? Ontdek tijdens deze workshop hoe Machine Learning jouw organisatie boost.

Wat heb ik aan deze workshop?

Tijdens de Machine Learning Workshop leer jij hoe het Internet of Things voor jou kan werken. Met machine learning kun je bedrijfsprocessen optimaliseren, je organisatie wordt letterlijk automatisch slimmer. Je kunt daarmee jouw bedrijf dus nóg klantvriendelijker maken en producten of diensten innoveren. Investeer in je organisatie, wordt nog meer toekomstbestendig en maak je bedrijf heel concreet gewoon winstgevender. Zomaar wat voordelen van machine learning op een rijtje.

De workshop is een praktische sessie die jou niet alleen de eindeloze mogelijkheden van IoT leert, maar ook de kans biedt om meteen met jouw ideeën aan de slag te gaan. Je krijgt namelijk concrete handvatten mee, die veel kansen voor jouw business bieden. Je zou ze het liefst dezelfde dag nog oppakken.

Heb je vragen over deze workshop?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Jasper Kuin

Wat doe je tijdens deze workshop?

Je ontdekt tijdens de workshop samen met je team de voordelen van Machine Learning en Artificial Intelligence voor jouw organisatie. Dit doe je allereerst tijdens de theoretische inleiding. Vervolgens ga je zelf aan de slag met de AIY Vision Kit van Google om uit te vinden waar je allemaal rekening mee moet houden als je Machine Learning wil toepassen binnen je eigen processen. De AIY Vision Kit is een intelligente camera die kleuren en objecten herkent en dit meteen omzet in bruikbare data. Zodra je bijvoorbeeld een banaan voor de camera houdt, weet de computer dat het een banaan is. Je gaat zelf aan de slag met het coderen en beleeft de kracht van Machine Learning zo op een leuke en interactieve manier. Op dit punt ben jij al bijna zelf in staat om de eerste IoT - stappen te zetten. We bespreken ook welke enorme impact dit soort toepassingen kunnen hebben op jouw organisatie, dit doe je samen met onze facilitators die je heel concrete handvatten meegeven.

Hierna werken we de beste ideeën uit tot actiepunten waar je de volgende dag al mee kunt starten. Maar ook na de workshop laten we je niet alleen. Onze partners staan namelijk klaar voor jou, dus in de verdere uitwerking kan je op hun hulp rekenen. Zo maak je op een laagdrempelige en praktische manier kennis met alle stappen die je moet zetten om Machine Learning toe te passen binnen je eigen organisatie en bouw je tegelijk een waardevol netwerk van professionals op waar je de rest van je leven profijt van hebt!

Locatie en tijd

De workshop kan op elke locatie worden gegeven, maar het is het leukst om hem bij ons in het Innovation Dock te doen. We nemen hiervoor een hele ochtend of middag, waarbij we genoeg tijd hebben voor theorie en praktijk.

Programma

  • 08:45 ⇢ Aankomst met koffie of lunch
  • 09:00 ⇢ Rondleiding Innovation Dock
  • 09:30 ⇢ Start Machine Learning Workshop
  • 10:00 ⇢ Aan de slag met AIY Vision Kit
  • 10:30 ⇢ Creatieve sessie
  • 12:30 ⇢ Presentatie ideeën en actiepunten
  • 13:00 ⇢ Lunch of borrel

Bovenstaand programma kan ook in middag variant worden aangeboden, van 12:00 - 17:00 uur. 

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die een organisatie wilt verbeteren, door o.a. slimmer, efficiënter en klantgerichter te gaan werken met behulp van Machine Learning. Let op, je loopt tijdens deze workshop het risico te worden uitgedaagd om innovatief en vernieuwend te denken, dit is niet voor iedereen weggelegd!

Kan de workshop op maat gemaakt worden?

Jazeker, we kunnen de workshop zo insteken dat jij een op maat beleving krijgt die exact aansluit op de wensen van jou en jouw organisatie. Zo sluit de workshop bijvoorbeeld naadloos aan op de fase waarin je organisatie zich bevindt en op het relevante kennisniveau van jou en je collega’s.

Vrijwel alle organisaties die wij spreken worden, na deze op-maat-beleving, gegarandeerd succesvoller. Dit komt juist doordat het personeel ineens overal in de organisatie kansen gaat ontdekken die voorheen onmogelijk leken, maar met IoT en machine learning benut kunnen worden!

Hoeveel deelnemers kunnen er meedoen en kan de 1.5m gewaarborgd worden?

Gezien het interactieve en intensieve karakter van deze workshop is er maximaal plaats voor 20 deelnemers. We zullen 1,5 meter afstand in acht nemen. Als overheidsvoorschriften ter zijner tijd anders zijn, zullen we samen kijken naar een passende oplossing.

Vraag vrijblijvend de brochure aan voor meer informatie

Vul hieronder je gegevens in en ontvang meer informatie over deze workshop

Bedankt voor je brochure aanvraag!

We zullen zo snel mogelijk reageren op deze aanvraag. Normaliter gebeurt dit binnen één of twee werkdagen.

Er is helaas iets misgegaan met het versturen van dit formulier. Probeer het later opnieuw.

Partner worden van de IoT Academy?

Neem contact met ons op en ontdek hoe jouw organisatie ook onderdeel kan worden van ons IoT Academy ecosysteem.

Neem contact op