Workshop

Ontdek de mogelijkheden van Internet of Things

Mogelijk gemaakt door SMITZH

Met de gratis online workshop van de IoT Academy

Leuk dat je aan de slag wilt met Internet of Things (IoT). In een tijd waarin veel verandert is het belangrijk om je medewerkers vragen te stellen zoals: ‘Zijn wij klaar voor de digitale wereld?’ ‘Hoe komen wij mee in een veranderende markt?’ en ‘Hoe kunnen we met beperkt risico innoveren?’

Wat kan je verwachten?

De workshop is volledig online en wordt live gegeven door onze instructeurs die via internet in contact staan met de deelnemers. Na de online kennismaking en een theoretische inleiding bespreken we praktijkvoorbeelden vanuit jouw branche.

Daarna ga je zelf aan de slag en bouw je een eigen slimme deurbel, vaas of vuilnisbak en brainstorm je over wat IoT voor jouw organisatie kan betekenen. Met elkaar kijken we naar de vraagstukken binnen je organisatie, en hoe IoT hier positief aan bij zou kunnen dragen. Daarbij worden alle medewerkers uitgedaagd om hun ideeën op tafel te leggen. De ideeën worden gebundeld en gepresenteerd aan elkaar. Daarna wordt het beste idee geselecteerd.

Na de workshop ontvang je een samenvatting van de beste ideeën. Dit document gaat je helpen om direct te kunnen doorpakken met jouw IoT-project.

Select date
-
+
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Vraag offerte aan voor deze workshop

Bedankt voor je offerte-aanvraag!

We zullen zo snel mogelijk reageren op deze aanvraag. Normaliter gebeurt dit binnen één of twee werkdagen.

Er is helaas iets misgegaan met het versturen van dit formulier. Probeer het later opnieuw.

De online 1,5 meter workshop

In verband met het coronavirus is deze workshop online af te nemen voor iedereen met een laptop of pc en een werkende internetverbinding. Omdat wij merken dat je het best leert door te doen, bouw je tijdens de workshop je eigen draadloze IoT deurbel. Dit zelfbouwpakket ontvang je via de post. Op deze manier leer je digitaal en hands-on de nieuwe mogelijkheden van IoT.

Workshopkosten terugkrijgen

Om innovatie gedurende de coronamaatregelente blijven stimuleren, kunnen MKB-maakbedrijven in Zuid-Holland de kostenvolledig vergoed krijgen. Samen met de IoT Academy kunnen bedrijven deze vergoeding regelen. Dit is mogelijk gemaakt door SMITZH: een samenwerking vanKoninklijke Metaalunie, Holland Instrumentation, FME, Hogeschool Rotterdam,Haagse Hogeschool, TNO en InnovationQuarter. Meer informatie over deze samenwerking met SMITZHvind je op deze website.

Veelgestelde vragen:

Hoe lang duurt de workshop?
De online IoT-workshop duurt 2,5 uur en kan aan iedereen met een laptop (inclusief webcam) en internetverbinding worden gegeven op een moment dat het jouw organisatie het beste uitkomt.

Hoe kan ik deelnemen aan deze workshop?
Je regelt een workshop eenvoudig zelf door een bericht te sturen naar info@iotacademy.nl, of door ons te bellen op 010 -71 71 3 71. Voorafgaand aan elke workshop nemen wij contact met je op om de sessie maximaal bij jouw medewerkers te laten aansluiten

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat er ook een vervolg gegeven wordt aan de workshop?
Samen met de kennis en ervaring van onze IoT-partners kunnen we de uitwerking van je beste idee faciliteren in de vorm van een prototype of een kant-en-klare op- lossing. Zo draagt de workshop niet alleen bij aan een beter begrip van de mogelijkheden van IoT, maar worden ook direct concrete stappen naar mogelijke oplossingen gezet.
Het is ook mogelijk om een vervolgworkshop te houden, waarin we dieper ingaan op de economische waarde van de verzonnen oplossing en hoe je concreet kunt beginnen. Tijdens het valideren van jouw IoT concept in deze workshop kom je erachter of ideeën een succes kunnen worden, nog voordat je de oplossing helemaal uitontwikkeld hebt.

Ik ben al bezig met een specifiek vraagstuk, kan daar een link mee gelegd worden tijdens de workshop?
Ben je al bezig met IoT of wil je een specifiek onderwerp behandelen, dan horen wij dat graag van te voren. Dan houden we daar rekening mee.

Partner worden van de IoT Academy?

Neem contact met ons op en ontdek hoe jouw organisatie ook onderdeel kan worden van ons IoT Academy ecosysteem.

Neem contact op