Workshop

Volg een workshop en ervaar zelf de wereld van Internet of Things

Big Data Workshop

0

p.p. (incl BTW)

Met de Data Management workshop ga je op zoek naar de databronnen binnen je organisatie. Door databronnen te combineren kom je tot nieuwe inzichten.

Wat kun je verwachten

De Data Management workshop is ideaal wanneer je jouw bedrijf of afdeling wilt meenemen in de ontwikkelingen van Big Data. Daarvoor hebben deelnemers geen uitgebreide data of IT kennis nodig. Aan de hand van de Lemonade Game gaan we data tastbaar maken en wordt je bewust van de verschillende soorten data. Daarna gaan we onder begeleiding van ervaren instructeurs brainstormen over de stap van data management binnen jouw organisatie

Select date
-
+
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Vraag offerte aan
Purchase

Tijdens deze brainstorm worden deelnemers uitgedaagd om hun ideeën op tafel leggen. Dit werkt het beste wanneer medewerkers vanuit verschillende disciplines deelnemen aan de workshop (marketing, operatie en IT). Met elkaar wordt gekeken naar de vraagstukken binnen de organisatie, en hoe Data Management hier positief aan bij zou kunnen dragen wanneer je alle denkbare data tot je beschikking zou hebben. De ideeën worden gebundeld en gepresenteerd aan elkaar. Daarna wordt het beste idee geselecteerd.

KPN kan vervolgens de uitwerking faciliteren in de vorm van een Data Management voorstel, waarbij een eerste aanzet wordt gedaan om tot een Data Lake te komen die de tijdens de workshop bedachte data combinaties mogelijk maakt. Zo draagt de workshop niet alleen bij aan een beter begrip van de mogelijkheden van Big Data, maar worden ook direct concrete stappen naar mogelijke oplossingen gezet.

Tijdens deze workshop ga je:
• Leren welke verschillende databronnen er zijn
• Wat de rol van IoT data daarbij kan zijn
• Verkennen van de Big Data mogelijkheden voor je bedrijf
• Bedenken van concrete ideeën voor verdere ontwikkeling
• Starten met een eerste aanzet tot een Data Lake, een centrale plek waar je eenvoudig toegang tot data en inzichten hebt.

Waar wordt de workshop georganiseerd?
Een workshop kan op elke locatie worden gegeven maar het is het makkelijkst (en veel leuker) om het op de IoT Academy te doen. We beginnen ’s ochtend of ’s middags en de workshop duurt ongeveer vier uur.

HOE HEBBEN ANDEREN DE WORKSHOP ERVAREN?

No items found.

Vraag offerte aan voor deze workshop

Bedankt voor je offerte-aanvraag!

We zullen zo snel mogelijk reageren op deze aanvraag. Normaliter gebeurt dit binnen één of twee werkdagen.

Er is helaas iets misgegaan met het versturen van dit formulier. Probeer het later opnieuw.

Partner worden van de IoT Academy?

Neem contact met ons op en ontdek hoe jouw organisatie ook onderdeel kan worden van ons IoT Academy ecosysteem.

Neem contact op