Workshop

Volg een workshop en ervaar zelf de wereld van Internet of Things

Business Case Validatie workshop

0

p.p. (incl BTW)

In de validatieworkshop vind je samen met ons nieuwe kansen binnen jouw organisatie en het gene wat jij aanbiedt.

Wat kun je verwachten

Tijdens de workshop worden de gevonden knelpunten gemakkelijk omgezet in ideeën. Tijdens het valideren komen we erachter of ideeën een succes gaan worden, nog voor dat we de oplossing helemaal ontwikkeld hebben. Zo zorgen we ervoor dat we samen de juiste keuzes maken.

Select date
-
+
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Vraag offerte aan
Purchase

Met de juiste handvatten wordt het veel makkelijker om te innoveren. In de workshop maken we gebruik van verschillende tools, die we in concrete vragen omzetten. Je kunt direct aan de slag, maar voordat het zover is zorgen we dat je deze tools echt begrijpt, zodat je ze kan blijven toepassen.

Aan het eind van de workshop hebben we concrete stappen gezet in ontwikkeling. Ook heb je de juiste handvatten voor verdere ontwikkeling. Daarnaast krijg je toegang tot onze IoT partners die jou, afhankelijk van je behoeftes, verder kunnen helpen bij je volgende stap. IoT doe je samen.

Uiteraard blijven we graag betrokken, door regelmatig met je te sparren over je voortgang.

Voor wie is deze Workshop?

De business case validatie workshop is ideaal als je al bekend bent met IoT, en het nu concreet binnen je eigen bedrijf wil toepassen. Of wanneer je al een concrete case hebt en die wilt aanscherpen. Wanneer je behoefte hebt aan het ontdekken van wat IoT is en voor welke toepassingsgebieden het in jouw bedrijf voordelen kan bieden, dan zou je eerst de Deep Dive IoT Workshop kunnen doorlopen. Na de Deep Dive IoT workshop weet je wat IoT oplevert, heb je enkele ideeën en kan je aan de slag. De business case validatie workshop is een logisch vervolg als je je ideeën en een business case wilt valideren. Beide workshops duren een dagdeel.

Waar wordt de workshop georganiseerd?

Een workshop kan op elke locatie worden gegeven maar het is het makkelijkst (en veel leuker) om het op de IoT Academy te doen. De workshop duurt de hele dag maar kan op speciaal verzoek worden ingekort naar 1 dagdeel. We beginnen dan ’s ochtends of ’s middags en de workshop duurt i.p.v. zeven uur dan ongeveer vier uur.


HOE HEBBEN ANDEREN DE WORKSHOP ERVAREN?

No items found.

Vraag offerte aan voor deze workshop

Bedankt voor je offerte-aanvraag!

We zullen zo snel mogelijk reageren op deze aanvraag. Normaliter gebeurt dit binnen één of twee werkdagen.

Er is helaas iets misgegaan met het versturen van dit formulier. Probeer het later opnieuw.

Partner worden van de IoT Academy?

Neem contact met ons op en ontdek hoe jouw organisatie ook onderdeel kan worden van ons IoT Academy ecosysteem.

Neem contact op